Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Παναγιωτόπουλος: «Τα Rafale έρχονται τις επόμενες ημέρες - Πάμε γερά»

Πολιτική

Την ικανοποίησή του για την έλευση των αεροσκαφών Rafale στην Ελλάδα εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Σήμερα, 14 Ιανουαρίου 2022, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την υπερψήφιση στη Βουλή της συμφωνίας για την προμήθεια των 18 Rafale. Με την ευκαιρία αυτή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε σχετικά με ανάρτησή του στο Τwitter:

«Γράφαμε στις 14/1/21: "Η #Βουλή εξέπεμψε μήνυμα συναίνεσης για την θωράκιση της αποτρεπτικής ισχύος και την ενίσχυση των ΕΔ, καθώς η ευρύτατη πλειοψηφία της Ολομέλειας υπερψήφισε τη σύμβαση προμήθειας των #Rafale". Έρχονται τις επόμενες ημέρες. Πάμε γερά».

Τα πρώτα έξι Rafale πρόκειται να προσγειωθούν στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, στις 19 Ιανουαρίου. Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την επίσκεψή του στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Β. Κικίλιας από Λάρισα: Ήμασταν όλοι μαζί εδώ σε μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια

«Υπήρχε μία ανησυχία δικαιολογημένη των συμπολιτών εδώ στη Θεσσαλία γιατί είναι νωπές οι μνήμες μίας καταστροφής και μιας δυσκολίας. Ήμασταν όλοι εδώ πέρα συντονισμένοι και οργανωμ...

Φόρτωση άρθρων...