Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: Πάνω από 324.000 πολίτες αποθήκευσαν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας σε μία μέρα

Περισσότεροι από 324.000 πολίτες αποθήκευσαν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας μέσα σε μία μέρα. Αυτό αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Από χθες Τρίτη, οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν στην εφαρμογή covid-free GR wallet, εκτός από τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, και το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας.

Στόχος της πρωτοβουλίας των υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη είναι η διευκόλυνση των πολιτών και των επιχειρήσεων κατά τη διαδικασία ελέγχου των πιστοποιητικών κορωνοϊού (νόσησης, εμβολιασμού ή διαγνωστικού ελέγχου).

«Περισσότεροι από 324.000 πολίτες αποθήκευσαν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας στο #covidfreeGRwallet μέσα στην πρώτη ημέρα που αυτό έγινε διαθέσιμο. Μπορείτε να κατεβάσετε το δικό σας μέσω της νέας έκδοσης της εφαρμογής που θα βρείτε στο http://covidfree.gov.gr.», αναφέρει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε ανάρτησή του στο twitter.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Παράνομη και προκλητική η στάση της νέας ηγεσίας των Σκοπίων – Την απορρίπτουμε και την επιστρέφουμε

Σαφές μήνυμα στη νέα ηγεσία της Βόρειας Μακεδονίας να εγκαταλείψει την «προκλητική και ανιστόρητη» ρητορική έστειλε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της 49ης τ...

Φόρτωση άρθρων...