Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Παπανδρέου από Σέρρες: «Δύναμή μας η συμμετοχή του κόσμου» (Photos)

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή στον Γιώργο Παπανδρέου στις Σέρρες από φίλους και υποστηρικτές του που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία για να τον χαιρετήσουν και να παρακολουθήσουν την ομιλία του.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής έφτασε στην πόλη των Σερρών προερχόμενος από την Καβάλα και μίλησε σε συγκέντρωση παρουσία πλήθος κόσμου, που έσπευσαν να τον συναντήσουν από κοντά, να του μιλήσουν αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Η πλατεία Κρονίου ήταν επιλογή του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου καθώς το 1974, έτος που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ, λίγες μέρες έπειτα την επίσημη διακήρυξη του κινήματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλησε σε προεκλογική ομιλία στο ίδιο μέρος ενόψει εκλογών που έγιναν τότε στις 17 Νοεμβρίου. 

Μιλώντας και απαντώντας σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων φίλων και υποστηρικτών του επεσήμανε την ανάγκη της ανασυγκρότησης της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης. 

Ο πρώην Πρωθυπουργός αντάλλαξε απόψεις για το παρόν και το μέλλον τόσο της παράταξης όσο και της χώρας σημειώνοντας ότι «δύναμή μας είναι η συμμετοχή του κόσμου, οι ιδέες και η θέληση για πολιτική».
 

Παπανδρέου από Σέρρες: «Δύναμή μας η συμμετοχή του κόσμου»
Παπανδρέου από Σέρρες: «Δύναμή μας η συμμετοχή του κόσμου»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...