Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Παπανδρέου από την Πάτρα: «Η Kυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα τις πληγείσες περιοχές»

Την Πάτρα επισκέπτεται ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην Πρωθυπουργός και επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στην Πάτρα τονίζοντας σε δήλωση του πως «η κλιματική κρίση είναι εδώ. Πλημμύρες, κατεστραμμένα μαγαζιά, είναι ένα δείγμα τοπικό, αλλά και οικουμενικό. Θέλω η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα τους πληγέντες με αποζημιώσεις».

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε ότι «μιλώντας εδώ με τους ιδιοκτήτες, είναι μεγάλη η γραφειοκρατία, όπου η μία υπηρεσία στέλνει τον έναν στον άλλο».

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Πλημμύρες, κατεστραμμένα μαγαζιά, είναι ένα δείγμα τοπικό, αλλά και οικουμενικό. Θέλω η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα τους πληγέντες με αποζημιώσεις. Είναι απολύτως ανάγκη να υπάρχει ένα Εθνικό Σχέδιο, ένα εθνικό εγερτήριο που θα αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση με δίκαιο και αποτελεσματικό τρόπο. Μιλώντας εδώ με τους ιδιοκτήτες, είναι μεγάλη η γραφειοκρατία, όπου η μία υπηρεσία στέλνει τον έναν στον άλλο. Υπάρχει ένα συγκεντρωτικό κράτος που δεν σκύβει στα προβλήματα του πολίτη και βάζει τεράστια εμπόδια, όταν υπάρχουν ιδιαίτερες ανάγκες.

Είναι κάτι που θα αγωνιστούμε, και εδώ τοπικά στην Αχαϊα και την Ηλεία που έγιναν μεγάλες πλημμύρες, αλλά και γενικότερα για να παλέψουμε για πράσινη, βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βασίλης Γραμμένος: «Ουδέποτε έβρισα τον Κωνσταντίνο Φλώρο, προσπάθησε να με πνίξει»

Την δική του εκδοχή έδωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος, για τα όσα διαδραματίστηκαν την Τετάρτη στη Βουλή, ανάμεσα στον ίδιο και στον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσ...

Φόρτωση άρθρων...