Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Παπαχριστόπουλος: Υπέρ της «Κυβέρνησης των ηττημένων» αρκεί ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει με μικρή διαφορά

Πολιτική

Συνεχίζονται οι δηλώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της «Κυβέρνησης των ηττημένων». Ακόμα, ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκφράστηκε υπέρ της «Κυβέρνησης ηττημένων», την ώρα που η ηγεσία του κόμματος προσπαθεί να σταματήσει κάθε σχετική συζήτηση.

Ο Θανάση Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι «έχω την αίσθηση ότι παίζουμε με τις λέξεις. Δεν υπάρχει κανείς που να μην θέλει να είναι πρώτος στις Εκλογές. Αν είναι να το πούμε 100 φορές να το πούμε 100 φορές. Παρόλα αυτά τι λέω εγώ και είναι προσωπική μου άποψη. Αν η διαφορά είναι μισή μονάδα - δεν σας λέω για 5-6 μονάδες- δεν βλέπω για ποιο λόγο (σ.σ. να μην σχηματιστεί κυβέρνηση ηττημένων). Το λέω εγώ που θα ήθελα να είμαι 5 – 10 μονάδες μπροστά αλλά όμως δεν είμαι. Αν λοιπόν είναι μισή μονάδα διαφορά, δεν καταλαβαίνω ειλικρινά - το λέω και είναι προσωπική άποψη - γιατί τα δημοκρατικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου να μην συνεργαστούν. Η διαφορά μας πριν από 3 μήνες ήταν 10 μονάδες».

«Σήμερα η διαφορά μας έχει εκμηδενιστεί στο +- 2%» για να συνεχίσει λέγοντας πως «είναι το πρόβλημα το 0,1% και 0,2%; Άποψη μου και την λέω ευθαρσώς. Βεβαίως πιστεύω ότι θα είμαστε πρώτο κόμμα», συμπλήρωσε για να διερωτηθεί «αλλά αν η διαφορά είναι 0,1% ποιος μας εμποδίζει να συνεργαστούμε με τα άλλα δύο δημοκρατικά κόμματα;».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια χωρίς απόλυτη συμμόρφωση στη Συμφωνία των Πρεσπών (Video&Photos)

Διπλό μήνυμα στα Σκόπια ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση με ό,τι προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών...

Φόρτωση άρθρων...