Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Παραιτήθηκαν ξαφνικά Μπρατάκος και Παπασταύρου

Την παραίτησή τους υπέβαλαν στον Πρωθυπουργό ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος.

Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος είχαν κληθεί από τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου και εκεί του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Όπως γνωστοποίησε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού οι παραιτήσεις έγιναν αποδεκτές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

«Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση η οποία έστειλε το λάθος μήνυμα για την Κυβέρνηση.

Μητσοτάκης: «Αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου»

Στην ομιλία του στη Βουλή παρέπεμψε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει τις παραιτήσεις του Σταύρου Παπασταύρου και του Γιάννη Μπρατάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπαίνοντας στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη, και εκείνος απάντησε: «Αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Φόρτωση άρθρων...