Σαββάτο
23 Σεπτεμβρίου 2023

Γιατί παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης

Tην παραίτησή του υπέβαλε o Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού αναφέρει: «Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού αποδίδεται στο κλίμα τοξικότητας και τη στοχοποίησή του από Μέσα Ενημέρωσης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη δεν σχετίζεται με θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά έχει να κάνει με τις επιθέσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Δημητριάδης παραιτήθηκε επειδή επί έξι χρόνια δίπλα στον Πρωθυπουργό, δέχθηκε πολλές επιθέσεις, που στόχο είχαν τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Γρηγόρης Δημητριάδης επιλέγει να προστατεύσει τον Πρωθυπουργό και δεν θέλει να δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη ουδεμία σχέση έχει με το Predator.

Επίσης, σημειώνουν πως «είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι ηλεκτρικές καρέκλες. Δεν είναι τυχαίο ότι στις ΗΠΑ ο χρόνος παραμονής είναι 1-1,5 έτος ».

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταψηφίζει το εργασιακό νομοσχέδιο της ΝΔ»

Από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης , εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στη κυβέρνηση κι ανακοίνωσε ότι οι βουλευτές του κόμματος θα καταψηφίσο...

Φόρτωση άρθρων...