Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

«Παρών» θα ψηφίσει η Πλεύση Ελευθερίας στην ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Βουλής

Πολιτική

«Στη σημερινή ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Βουλής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας θα δηλώσει "παρών" για λόγους αρχής, χωρίς η τοποθέτηση αυτή να ενέχει προσωπική μομφή προς τον προτεινόμενο πρόεδρο, με τον οποίο προσβλέπουμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής λειτουργίας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Πλεύση Ελυθερίας.

«Ως νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας βήμα, για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη και την προσδοκία των πολιτών, που εναποθέτουν σε εμάς τις ελπίδες τους», σημειώνει και καταλήγει:

«Γνωρίζοντας τη σημασία του ρόλου και του έργου του προέδρου της Βουλής, λόγω και της προηγούμενης ιδιότητας της επικεφαλής μας, θα στηρίξουμε κάθε θετική πρωτοβουλία και θα υποβάλουμε προτάσεις για την ενίσχυση της κοινοβουλευτικής λειτουργίας και της δημοκρατίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε Ημαθία και Πέλλα την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Σε Ημαθία και Πέλλα θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το...

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας» (Photos)

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Πριν ένα χρόνο...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...