Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ κατά Τζανερρίκου: «Γιατί προσήλθε σε συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες;»

Πολιτική

Αιχμές σε βάρος του δικαστικού Χρήστου Τζανερρίκου, αφήνει το ΠΑΣΟΚ έπειτα από τις δηλώσεις του περί συνάντησης με ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα στο Μέγαρο Μαξίμου για το μπλόκο στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη.

«Οι σημερινές αποκαλύψεις του υπό παραίτηση Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου για συναντήσεις με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη και για το δέλεαρ που του προσφέρθηκε, εγείρουν πολύ σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που πολιτεύεται η Κυβέρνηση στο πεδίο της Δικαιοσύνης.

Τα ερωτήματα αυτά πρέπει να τα απαντήσει πρώτος απ’ όλους ο υπουργός Δικαιοσύνης και να μην ερημοδικήσει για πολλοστή φορά» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη και σημειώνει: «Τίθεται βέβαια και ένα ερώτημα: Ο κ. Αντιπρόεδρος γιατί προσήλθε σε συναντήσεις και έστερξε σε συνομιλίες επί του θέματος, που θα έκρινε σε λίγες ημέρες; Διότι οι πρώτοι φύλακες της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης είναι οι λειτουργοί της, ιδίως αυτοί που έχουν τιμηθεί με τα ύπατα αξιώματά της».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι μνημονιακού τύπου

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι μνημονι...

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Παίζει πολιτικά παιχνίδια, κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση του δι...

Φόρτωση άρθρων...