Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις απειλές Πολάκη κατά Ανδρουλάκη: «Ανέλαβε ξανά τον ρόλο αντι-Τσίπρα» (εικόνα)

«Δεν θα ακολουθήσουμε τον Παύλο Πολάκη στη χυδαιότητα», απαντά το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επιθέσεις του πρώην υπουργού κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Έπειτα από τις απειλές που εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης κατά του Νίκου Αδρουλάκη μέσω facebook «μη συνεχίσεις έτσι! Την επόμενη φορά θα είμαι λιγότερο ευγενής…», ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, με ανάρτησή του σχολίασε: «Την απάντηση που αδυνατεί ή αρνείται να του δώσει το κόμμα του, θα του τη δώσει οριστικά ο λαός».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου για τον Παύλο Πολάκη: «Σφιχταγκάλιασμα με τους ΑΝΕΛ, επίθεση στους αρμούς της εξουσίας, αντιεπιστημονικά μηνύματα για τα εμβόλια, συστηματικές απειλές σε αντιπάλους. Αυτή είναι η ''προοδευτική'' ταυτότητα όπως την εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Πολάκη».

Αναβαθμισμένος μετά τη νίκη του στο Συνέδριο, ο κ. Πολακης ανέλαβε για μία ακόμη φορά τον ρόλο του αντι-Τσίπρα για να επιτεθεί στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, και στις ξεκάθαρες θέσεις που εκφράζει.
Δεν θα τον ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα.

Την απάντηση που αδυνατεί ή αρνείται να του δώσει το κόμμα του, θα του τη δώσει οριστικά ο λαός».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Φόρτωση άρθρων...