Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

«Ναι» στην Πρόταση Μομφής του ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Ναι» στην Πρόταση Μομφής εναντίον της Κυβέρνησης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, προσανατολίζεται να πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Στελέχη του Κινήματος Αλλαγής εκτιμούν ότι ο Πρωθυπουργός και ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα προσέλθουν στην τριήμερη διαδικασία με στόχο την επικράτηση σε μια μάχη εντυπώσεων.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε κλειστή σύσκεψη του επιτελείου του, στην οποία συμμετείχαν βουλευτές και στελέχη, άκουσε προσεκτικά όλες τις προτάσεις μεταξύ των οποίων και την εισήγηση για την υπερψήφιση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την ανάδειξη του διακριτού «στίγματος» του ΚΙΝΑΛ στην όλη διαδικασία.

Στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής αναγνωρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να αιφνιδιάσει την Kυβέρνηση, ωστόσο υπογραμμίζει ότι με την κίνησή του «αυτό που κυρίως θα καταφέρει είναι να συσπειρώσει την κυβερνητική παράταξη σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία». 

Το ίδιο στέλεχος υποστηρίζει ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στην απόφαση αυτή μετά τον προβληματισμό από την δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ και λόγω της άποψης που επικράτησε ότι έτσι θα μπορέσει επί τρεις μέρες «να παίξει μόνος του μπάλα εντός της Ολομέλειας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα συγκαλέσει συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να περιγράψει την «γραμμή» του κόμματος, ενόψει της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Σημαντική η επίσκεψη Μητσοτάκη για τη βελτίωση των σχέσεων των χωρών μας

Στην επικείμενη συνάντηση που θα έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε ότι θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Έλληνα ...

Φόρτωση άρθρων...