Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Μεγάλο στοίχημα η δεύτερη θέση στην Περιφέρεια Αττικής

Σε ό,τι αφορά τις εκλογικές μάχες, το ΠΑΣΟΚ θα ρίξει μεγάλο βάρος στην Περιφέρεια Αττικής, όπου κερδίζονται πάντα οι εντυπώσεις των εκλογών. Και αν μη τι άλλο στο ΠΑΣΟΚ έχουν ανάγκη την επίδοση στην… Αττική μετά και τις εκλογές του Ιουνίου. Στόχος της Χαριλάου Τρικούπη δεν είναι άλλος από την 2η θέση με απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, με ηγετικά στελέχη του κόμματος να εκφράζουν την βεβαιότητα πως αυτός θα επιτευχθεί, με βάση τις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στα «χέρια» τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μια τέτοια δημοσκόπηση έδειχνε τον Γιάννη Σγουρό στο 18%, έχοντας περίπου “double score” από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Ιωακειμίδη. Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι η δυναμική Σγουρού σε συνδυασμό με το ισχυρό και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που συγκροτεί θα τον φέρει σε ακόμα υψηλότερα ποσοστά και η εκλογή θα οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο, που κρύβει πάντα εκπλήξεις και μπορεί να βγάλει διαφορετικές δυναμικές, ακόμα και ανατροπές.

Την ίδια ώρα, οι προβολείς της Χαριλάου Τρικούπη είναι στραμμένοι και στις εμβληματικές πολιτικές μάχες στους κορυφαίους δήμους της χώρας, όπου εξάγονται πολιτικά συμπεράσματα και στέλνουν πολιτικά μηνύματα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Φόρτωση άρθρων...