Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Να δώσει εξηγήσεις ο κ.Τσίπρας για τις καταγγελίες για διαδρομές μαύρου χρήματος προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με αφορμή την κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήρια για φακέλους και τσάντες με χρήματα, που κατευθύνονταν προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη ζητάει από τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Τα όσα κατατέθηκαν χθες στο ειδικό δικαστήριο στη δίκη του Νίκου Παππά είναι σοκαριστικά.

Η κατάθεση της κ. Διαμαντή για φακέλους και τσάντες με χρήματα, που κατευθύνονταν από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θέτει ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα.

Η καταγγελία για ύπαρξη σκοτεινών συναλλαγών με διαδρομές μαύρου χρήματος, που συνέδεσαν την περίοδο 2015-19 τον ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους και συμφέροντα, πλήττει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία της πολιτικής ζωής.

Η λογοδοσία και η διαφάνεια είναι αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί η κρίση εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι στους θεσμούς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Παίζει πολιτικά παιχνίδια, κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση του δι...

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...