Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ: Που θα είναι υποψήφιος ο Ανδρουλάκης - Ποιες είναι οι αλλαγές στις λίστες

Πολιτική

Οι αλλαγές στις λίστες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τις δεύτερες Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου έγιναν γνωστές σήμερα. Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, θα είναι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Σχετικά με την εκλογική περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης, με στόχο την αύξηση των ποσοστών του κόμματος, προστέθηκε ο γιατρός- διευθυντής του ΕΣΥ, Γιώργος Τρελλόπουλος, αλλά και ο Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, στέλεχος του Εργατικού Κέντρου της συμπρωτεύουσας.

Στη Β’ Θεσσαλονίκης υποψήφιος εκ νέου θα είναι ο πρώην βουλευτής, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος δεν επανεκλέχτηκε στις τελευταίες εκλογές, καθώς την έδρα κέρδισε ο Θανάσης Γλαβίνας.  

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης ήρθε πέμπτος και συμφώνησε να είναι στην τελευταία τιμητική θέση του ψηφοδελτίου. Στην Α’ Πειραιά ορίστηκε επίσης ο γνωστός δικηγόρος και στέλεχος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα στάνταρ και τις πιθανές εκπλήξεις των Ευρωεκλογών

Οι γιορτινές μέρες πέρασαν, τα κόμματα έχουν ανοίξει τον βηματισμό τους και η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές. Όπως είναι φυσικό, οι δημοσκοπήσεις από δω ...

Φόρτωση άρθρων...