Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης για έκρηξη βόμβας κοντά στο Υπουργείο Εργασίας: «Πολύ σοβαρό το χτύπημα, ανήκει στο βαρύ έγκλημα»

Στην έκρηξη βόμβας κοντά στο υπουργείο Εργασίας αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης, χαρακτηρίζοντας το χτύπημα πολύ σοβαρό.

«Μας ανησυχεί το χτύπημα, έχουμε εμπιστοσύνη στην Αστυνομία. Το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και ανήκει στο βαρύ έγκλημα», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο OPEN.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές, ενώ από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια τόσο στο υπουργείο Εργασίας που βρίσκεται απέναντι από το σημείο της έκρηξης, όσο και σε άλλα γειτονικά κτίρια. 

Της έκρηξης προηγήθηκαν δύο τηλεφωνήματα αγνώστων οι οποίοι προειδοποίησαν για την τοποθέτηση του μηχανισμού.

H βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακούλα, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη πάνω στα κάγκελα υποκαταστήματος της τράπεζας «Alpha» στην οδό Σταδίου, απέναντι ακριβώς από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου. 

Για την ύπαρξη του μηχανισμού, ενημέρωσε τηλεφωνικά στις 00:50 την «Εφημερίδα των Συντακτών» άγνωστος άνδρας, ο οποίος ανέφερε πως «έχει τοποθετηθεί βόμβα απέναντι από το υπουργείο, θα σκάσει σε 40 λεπτά, δεν είναι φάρσα. Την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα».

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν αμέσως τον χώρο, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου, ενώ απέκλεισαν τον δρόμο και για τους πεζούς και στη 01:29 σημειώθηκε η έκρηξη του μηχανισμού. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση GPO/Υποψήφιοι ευρωβουλευτές ΝΔ : Μεγάλο τo προβάδισμα του Γιώργου Αυτιά – Ποια άλλοι συμπληρώνουν την πρώτη ενδεκάδα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι απαντήσεις των πολιτών στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά» σε ό,τι αφορά στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Μεγάλο είν...

Μητσοτάκης: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμα μία φορά έφερε την Ελλάδα στην κορυφή – Θερμά συγχαρητήρια

«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτ...

Φόρτωση άρθρων...