Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Περιφέρεια Αττικής: Στον Χαρδαλιά το «χρίσμα» Μητσοτάκη – Τι θα κάνει ο Γιώργος Πατούλης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος, για την επίσημη ανακοίνωση της επιλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Περιφέρεια Αττικής. Όλα λοιπόν δείχνουν πως μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι θα ανακοινωθεί ο Νίκος Χαρδαλιάς, ως ο «εκλεκτός» του πρωθυπουργού για την μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, πως το απόγευμα του Σαββάτου, ο νυν υφυπουργός ΄Αμυνας πέρασε το κατώφλι του Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Γιάννη Μπρατάκο για να διευθετηθούν κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις σημερινές υποχρεώσεις του Χαρδαλιά, έτσι ώστε ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα, απερίσπαστος,  να ριχθεί στην εκλογική μάχη των περιφερειακών. 

Την ίδια πάντως στιγμή, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο Γιώργος Πατούλης, παρά την υποψηφιότητα Χαρδαλιά ΔΕΝ θα κάνει πίσω και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής. 

Και όλοι αντιλαμβάνονται πως ο νυν Περιφερειάρχης είναι σκληρό (πολιτικό) καρύδι, διαθέτει οργανωμένο προσωπικό (και όχι κομματικό) μηχανισμό και τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα για τον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ. 

Μετά και την αναμενόμενη υποψηφιότητα Χαρδαλιά το ενδιαφέρον για την έκβαση της μάχης στην Περιφέρεια Αττικής χτυπάει «κόκκινο» και σε ότι έχει να κάνει με την κεντρική πολιτική σκηνή. 

Αφού μια πιθανή απώλεια της πρώτης Περιφέρειας της χώρας για το κυβερνών κόμμα - κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και αυτό το ενδεχόμενο ως μια υπαρκτή πιθανότητα - θα έχει σημαντικότατες πολιτικές επιπτώσεις για την κυβερνώσα παράταξη.  
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε δίκη τον Ιούνιο οι βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Κασιδιάρης για εξαπάτηση εκλογέων

Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου οι βουλευτές που εξελέγησαν με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όπως και ο έγκλειστος για την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλ...

Βελόπουλος σε Ιερώνυμο: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες στον κλήρο, αλλά ούτε και η ιεραρχία στους πιστούς

«Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους» επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος απαντώντας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος νωρίτερα δή...

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στα όσα καταλόγισε ο Πρωθυπουργός κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο πρωθυπουργ...

Φόρτωση άρθρων...