Τρίτη
06 Δεκεμβρίου 2022

Πιερρακάκης: 400 εκατομμύρια ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις – Λύσεις λογισμικού, POS, εξοπλισμός

Nέο πρόγραμμα προανήγγειλε ο Κυριάκος Πιερρακάκης για την τεχνολογική αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης παρέστη σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Χανίων για την επιχειρηματικότητα.

Από το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στα Χανιά, ο Κυριάκος Πιερρακάκης έκανε γνωστό ότι την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει ένα νέο πρόγραμμα για την τεχνολογική αναβάθμιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πρόγραμμα θα αφορά τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων να προμηθευτούν λύσεις λογισμικού, POS ή εξοπλισμό.

«Είναι μία ευκαιρία να μιλήσουμε για τα ευρύτερα θέματα του ψηφιακού μετασχηματισμού και για το πώς αυτή έχει συμβάλλει σε πολίτες και επιχειρήσεις. Ο στόχος είναι η χώρα να τρέξει πάρα πολύ γρήγορα. Τέλος με τις εκκρεμότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

 

Παρακολουθήστε σε βίντεο του zarpanews, τις δηλώσεις Πιερρακάκη:

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, Αντώνης Ροκάκης, ευχαρίστησε τον υπουργό για «την οικοδόμηση συνεπούς και αποδοτικού διαύλου συνεργασίας με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα».

 

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι το Επιμελητήριο Χανίων αισιοδοξεί ότι σύντομα θα απολαύσει και επιπλέον «καινοτόμους καρπούς» για τα μέλη του με την αξιοποίηση νέων ψηφιακών εργαλείων και δυνατοτήτων.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Ενίσχυση 600 ευρώ το Δεκέμβριο στους ενστόλους υπαλλήλους ΕΛ.ΑΣ και Λιμενικού

Σε εξαγγελία εφάπαξ ενίσχυσης των υπαλλήλων της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού με 600 ευρώ τον Δεκέμβριο προχώρησε ο πρωθυπουργός από την Τρίπολη. Την πρώτη του εφ' όλης της ύλης ομιλί...

Φόρτωση άρθρων...