Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο συστέγασης σχολικών μονάδων στη Θεσσαλία

Ο σχολικός πληθυσμός στη Θεσσαλία ανέρχεται σε 88.000 μαθητές και περισσότερους από 10.000 εκπαιδευτικούς, ανέφερε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ANT1 με τους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου.

Έκανε γνωστό πως δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν όλα τα σχολεία, όπως για παράδειγμα δημοτικά σχολεία στον Παλαμά. Ως προς αυτό θα πραγματοποιηθεί αύριο σύσκεψη στο υπουργείο Παιδείας και θα αποφασιστεί ποια σχολεία θα ανοίξουν.

Κάποια σχολεία μπορεί να μην ανοίξουν για μήνες, επισήμανε επιπροσθέτως αναδεικνύοντας το μέγεθος του προβλήματος, υπογραμμίζοντας πως εκεί θα υπάρξει παρέμβαση μήπως χτιστούν οικίσκοι.

Σε αυτό το πλαίσιο, δήλωσε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο συστέγασης σχολικών μονάδων. Οι μαθητές των σχολείων που δεν θα ανοίξουν θα πάνε σε όμορα σχολεία, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές – Ποιες είναι οι στρατηγικές των κομμάτων

Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν τριάντα ημέρες στη διάθεσή τους για να πετύχουν τη μέγιστ...

Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Φοίβος Ιωαννίδης - Στη Σητεία η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο Φοίβος Ιωαννίδης, δικηγόρος και πολιτικός με πλούσια συνδικαλιστική και αντιστασιακή δράση. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, ο Φο...

Φόρτωση άρθρων...