Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Πιερρακάκης: «Στις 21:00 το 80% των αποτελεσμάτων»

«Η αυτοδυναμία είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για να πάει ο τόπος μπροστά είναι το μήνυμά μας», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας με τη Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Πιερρακάκης.

«Ο μαραθώνιος πάει υπό την έννοια των αποτελεσμάτων την εκλογική βραδιά. Θα έχουμε το 80% των αποτελεσμάτων στις 21:00. Αν το συγκρίνει κανείς με το παρελθόν η διαφορά είναι χαώδης», ανέφερε ο υπουργός στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης είπε πως έως τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε και τους υποψηφίους. «Στις 00:00 θα έχουμε τους σταυρούς. Θα υπάρχουν tablet σε κάθε εκλογικό τμήμα, οπότε θα μπορούν τα αποτελέσματα αυτόματα να κατοχυρωθούν στο σύστημα. Δεν θα υπάρξει δηλαδή καθυστέρηση στην καταχώρηση. Θα έχουμε νωρίς αποτελέσματα, δηλαδή καθαρή εικόνα στις 21:00», πρόσθεσε o Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης στο TikTok: Η επιστολική ψήφος είναι για όλους - Εγγραφείτε στην πλατφόρμα ως τη Μεγάλη Δευτέρα

Κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να κάνουν αίτηση στην πλατφόρμα για να ψηφίσουν επιστολικά απ’ όπου θέλουν, απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με βίντεο στο TikTok. Ο Πρωθυπουργός υπ...

Ο Κασσελάκης δεσμεύτηκε για 5% του ΑΕΠ στην Yγεία, ενώ τώρα είναι περισσότερο: «Αποκαλύπτεται η βαθιά άγνοιά του»

Σε μπούμερανγκ φαίνεται ότι γύρισε η δέσμευσή του Στέφανου Κασελλάκη, το πρωί της Τετάρτης, ότι η επένδυση στη δημόσια υγεία θα είναι η πρώτη προτεραιότητά του αν γίνει πρωθυπουργό...

Φόρτωση άρθρων...