Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης: Υπάρχει βαθύ κράτος, θέλουμε 4 χρόνια για να τελειώσουμε τη δουλειά

«Η χώρα κινείται πλέον γρηγορότερα από ποτέ. Η οικονομία αναπτύσσεται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε με αξιοπιστία ταχύτητα και γνώση να ανταποκριθεί σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Ελλάδα τα τέσσερα τελευταία χρόνια» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθηνών κ. Κυριάκος Πιερρακάκης στην κεντρική του προεκλογική ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Παλλάς».

Ο κ. Πιερρακάκης αφού επεσήμανε τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν επί ΝΔ για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του κράτους, τόνισε με έμφαση ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλυσε πολλές εκκρεμότητες ωστόσο ακόμα στο δημόσιο υπάρχει βαθύ κράτος. «Θέλουμε άλλα τέσσερα χρόνια για να τελειώσουμε τη δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι δεν διδάχθηκε τίποτα από την κρίση του 2015. «Το πρόγραμμα τους είναι έξω από τους κανόνες όχι μόνο της οικονομίας αλλά και της φυσικής» σημείωσε.

«Το 2019 ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε ένα εθνικό στοίχημα: να επανασχεδιάσουμε τις δομές ενός νέου κράτους, πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης αφιερώσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να μετουσιωθεί αυτό το όραμα σε πράξη και να αλλάξει την καθημερινότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα» σημείωσε επίσης ο κ. Πιερρακάκης και υπογράμμισε ότι το έργο αυτό υλοποιήθηκε παρά τις μεγάλες εξωγενείς κρίσεις που αντιμετώπισε η κυβέρνηση: Την πανδημία, την ενεργειακή κρίση, τον πληθωρισμό, τον πόλεμο στην Ουκρανία και την υβριδική κρίση με το μεταναστευτικό που προκάλεσε η Τουρκία.

Το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου είναι να μην χάσουμε το νήμα. Οφείλουμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τη ΝΔ και να μην κάνουμε πολλά βήματα πίσω υπογράμμισε ο κ. Πιερρακάκης ο οποίος κάλεσε τους παρισταμένους να του δώσουν έναν από τους τέσσερις σταυρούς εφόσον κρίνουν θετικά το έργο του για την ψηφιοποίηση του κράτους.

«Αν το κάνετε, δεσμεύομαι ότι με τον ίδιο τρόπο που σβήσαμε τα «δεν» στο υπουργείο, με τον ίδιο τρόπο θα τα σβήσουμε και για την Αθήνα» είπε ο κ. Πιερρακάκης και κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος στην Α' Αθήνας.  

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομες παρεμβάσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γεωργαντά και του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρου Λιβάνιου που μίλησαν για το έργο του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Παράλληλα προβλήθηκε και ένα σύντομο βίντο με πολίτες που μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από τις ψηφιακές εφαρμογές του Δημοσίου που χρησιμοποιούν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...