Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Πήρε σβάρνα τα… μνημόσυνα

Πολιτική

Όπου γάμος και χαρά, ο Προκόπης είναι μπροστά. Μετά τη συμμετοχή του σε κάτι απίθανες διαδικτυακές εκδηλώσεις, τις οποίες οργάνωναν διάφοροι σύλλογοι αγνώστου ταυτότητας, το έριξε στα μνημόσυνα.

Έτσι, ο Πάκης βρέθηκε απρόσκλητος με την ιδιότητα του στενού συνεργάτη στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο.

Τώρα περιμένει εναγωνίως καμιά άλλη κοινωνική εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων μνημοσύνων και κηδειών, για να κάνει την εμφάνισή του, γιατί δεν αντέχει χωρίς δημοσιότητα, ενώ τα έχει πάρει στο κρανίο γιατί οι… παρεμβάσεις του δημοσιοποιούνται αποκλειστικά και μόνο στα έντυπα του Φιλιππάκη.

Tο οποία, ειρήσθω εν παρόδω, έχουν αναλάβει εργολαβικά την λάσπη κατά της σημερινής Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Σύμπτωση, σύμπτωση...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Φόρτωση άρθρων...