Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πλεύρης: «Δεν πιέζει το ΕΣΥ η έξαρση κρουσμάτων - Κορυφώνεται λόγω της Όμικρον 2»

«Δεν θα οδηγηθούμε σε νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, αναφερόμενος στην έξαρση που παρουσιάζουν τα νέα κρούσματα της νόσου Covid-19 το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

«Tο κύμα που οφείλεται στην Όμικρον 2 κορυφώνεται ενώ το ΕΣΥ δεν πιέζεται», ανέφερε ο Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. «Η έξαρση των κρουσμάτων οφείλεται στην υπομετάλλαξη της Όμικρον και στο άνοιγμα της κοινωνίας», είπε ο υπουργός Υγείας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του ΕCDC, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι, θα υπάρχει αύξηση των κρουσμάτων, αλλά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δεν θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο υπουργός πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή η επιστημονική κοινότητα ξεκαθαρίζει ότι θα έχουμε τέταρτη δόση ή ένα εποχικό εμβόλιο, όπως εκείνο της γρίπης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερος ο βουλευτής Φλώρος υπό τον όρο να μην πλησιάζει στα 50 μέτρα τον Γραμμένο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής που είχε εκλεγεί πέρυσι με τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την απολογία του στον ανακριτή, για τον ξυλοδ...

Στο Δήλεσι Βοιωτίας με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Στο Δήλεσι Βοιωτίας θα μεταβεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής, όπου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο θα επισκεφθούν δομές της Ιεράς Αρχιεπισ...

Φόρτωση άρθρων...