Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πλεύρης: «Είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε μέσω ανθρωπιστικής βοήθειας τους Ουκρανούς»

«Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης», δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των υπουργών Υγείας στις Βρυξέλλες.

Αναλυτικά ο Θάνος Πλεύρης ανέφερε: «H Eυρώπη πρέπει να δείξει την αλληλεγγύη απέναντι στον ουκρανικό λαό και είμαστε έτοιμοι να ενισχύσουμε και να υποστηρίξουμε μέσω ανθρωπιστικής βοήθειας αλλά και με μεταφορά ασθενών στα δικά μας νοσοκομεία τον ουκρανικό λαό που αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται.

Από εκεί και πέρα, παράλληλα παρακολουθούμε την πανδημία. Η πανδημία βρίσκεται εδώ. Θεωρούμε ότι σιγά σιγά πηγαίνοντας στην αποκλιμάκωση, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση για τυχόν επαναζωπύρωση της πανδημίας. Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε προκλήσεις και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να δείξουμε τις κοινές αξίες της Ευρώπης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για τον πληθωρισμό

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, από τις Βρυξέλλες για τον πληθωρισμό. «Η εικονική πραγματικότητα σ...

Φόρτωση άρθρων...