Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Πλεύρης: «Άνοιξη οι Εκλογές - Η Ν.Δ. πάει στην πρώτη κάλπη για αυτοδυναμία»

Για το πότε θα γίνουν οι Εκλογές και για την αυτοδυναμία που ζητά η Νέα Δημοκρατία στην κάλπη μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

«Άμα πάρουμε την καταληκτική ημερομηνία είμαστε στους εφτά μήνες πριν τις εκλογές. Προφανώς όταν έχει μπει σε αυτό το χρονικό διάστημα, βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερη περίοδο που όπως είπε και ο Πρωθυπουργός “μυρίζει” εκλογές. Από εκεί και πέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεκαθαρίσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, η ώρα τους προφανώς δεν είναι αναγκαστικά ο Ιούλιος, έχει πει θα είναι άνοιξη οι εκλογές, άρα θεωρώ μετά τις γιορτές θα υπάρχει μία μεγαλύτερη ένταση της προεκλογικής περιόδου», ανέφερε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Στην ερώτηση για τον αν θα υπάρξει περιθώριο συνεργασιών στις Εκλογές όπως ανέφερε ο Πρωθυπουργός από το Λονδίνο: «Υπάρχει μία κάλπη αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν δύο κάλπες και να μην παρασύρεται ο κόσμος. Η Νέα Δημοκρατία θα κατέβει σε αυτή την κάλπη, προκειμένου να έχει τον αριθμό που θα την φέρει στην αυτοδυναμία, στις δεύτερες εκλογές υποχρεωτικά που θα γίνουν. Από εκεί και πέρα και το ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός, αυτός είναι ο στόχος και αυτό πάμε να παλέψουμε. Στις δημοκρατίες ο λαός ψηφίζει και έρχεται ένα αποτέλεσμα. Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να το διαχειριστούν τα κόμματα. Εμείς θέλουμε την αυτοδυναμία, από εκεί και πέρα αν χρειαστούν συνεργασίες είναι μία άλλη κουβέντα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο προεκλογικό σποτ της Ν.Δ.: Ο δεκάλογος των δεσμεύσεων που έγιναν πράξη (Video)

«Σύνθημά μας είναι το έργο μας και οι δεσμεύσεις που τηρήσαμε», τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δημοσίευσε νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τα πεπραγμένα της Κ...

Εκλογές: Για πρώτη φορά θα ψηφίσουν 438.595 νέοι

Τους 400.000 θα ξεπεράσουν οι νέοι που θα κληθούν για πρώτη φορά στις Εκλογές της 21ης Μαΐου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Το σύνολο των νέων που θα προσέλθουν για πρώ...

Φόρτωση άρθρων...