Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Πλεύρης: «Η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον κόσμο, είναι άνευ αντικειμένου»

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα άφησε ο Θάνος Πλεύρης. Ο υπουργός Υγείας απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής, τονίζοντας πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση κοροϊδεύει τον κόσμο.

«Η τροπολογία σας είναι άνευ αντικειμένου. Γιατί η κυβέρνηση έχει παρέμβει, καθώς δίνει 60% στους προηγούμενους λογαριασμούς. Τι διαστρεβλώνετε εδώ πέρα; Βγαίνει ο κ. Τσίπρας και λέει σήμερα από το βήμα ότι δεν βγαίνει ο λογαριασμός! Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε; 60% ως 600 ευρώ. Άρα για να το πούμε απλά, ένας λογαριασμός με 30 ευρώ αύξηση δεν θα έχει επιστροφή, ένας με 100 ευρώ θα έχει 60 ευρώ», απάντησε ο Θάνος Πλεύρης, απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή έπειτα από την τοποθέτησή του για την τροπολογία που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

«Η τροπολογία σας κοροϊδεύει το κόσμο. Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να μην υπάρξουν συνέπειες μέχρι να κριθεί δικαστικά. Να μη πληρώνουν οι πολίτες και να υπάρχει αναστολή. Αν κριθεί νόμιμη όμως η ρήτρα; Αναδρομικά όλα τα λεφτά θα πληρώσουν οι πολίτες και θα έχουν συνέπειες. 

Έρχεστε εδώ και κοροϊδεύετε τον κόσμο», είπε με νόημα και συμπλήρωσε πως η ρύθμιση που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αξία να βρίσκεται στο νομικό πολιτισμό της χώρας. Κάποια στιγμή να κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο. 

Επίσης, ο Θάνος Πλεύρης ευχήθηκε στον αρχηγό της αντιπολίτευσης καλή επιτυχία στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και εξέφρασε την ελπίδα πως κάποια στιγμή, «θα κάνετε εκλογές με πάνω από έναν υποψήφιο».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκέρτσος για το πρωτοφανές επεισόδιο στη Βουλή: Η απέραντη πολιτική υποκρισία των «άκρων»

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Κοινοβούλιο, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημειώνει, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι "οι μέρες αυτές είναι αποκαλυπτικέ...

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές φουντώνει ολοένα και περισσότερο η πολιτική αντιπαράθεση. Οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται σε θέσεις «μάχης» και εξαπολύουν σφοδρά πυρά ο ένας στον άλλ...

Φόρτωση άρθρων...