Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Πλεύρης: «O Πολάκης «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικό κίνημα»

Διγλωσσία καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Θάνος Πλεύρης στο ζήτημα της εμβολιαστικής προσπάθειας της χώρας 

Ο υπουργός Υγείας αφήνει αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Θάνος Πλεύρης τονίζει ότι «ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να "χαϊδεύει" το αντιεμβολιαστικο κίνημα».

Ο υπουργός Υγείας στη γραπτή δήλωσή του αναφέρει:

«Η αήθης επίθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη στο πρόσωπο του Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν καταλήξει αν στηρίζουν την εμβολιαστική προσπάθεια που γίνεται για την θωράκιση της χώρας μας έναντι της πανδημίας.

Ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας με εμπεριστατωμένα επιστημονικά στοιχεία απέδειξε την αναγκαιότητα του εμβολιασμού για να πειστούν οι συμπολίτες μας για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και να μην κινδυνεύουν.

Ο κ. Πολάκης επανήλθε στον αντιεμβολιαστικο οίστρο, αγνοώντας τα επιστημονικά δεδομένα και αποδεικνύοντας ότι είναι ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για να «χαϊδεύει» το αντιεμβολιαστικο κίνημα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Φόρτωση άρθρων...