Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πλεύρης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του θα πάει στο φυσικό του ποσοστό, το 3%»

Πολιτική

Σε νέα κριτική για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, εστιάζοντας στον Νίκο Φαραντούρη και το ποσοστό του κόμματος.

Ο Θάνος Πλεύρης, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ κατά του κ. Φαραντούρη, άφησε αιχμές για το κατά πόσο έχει κατανοήσει τις ιδιότητες των εξουσιών στην Ελλάδα.

«Υπάρχει μια διάκριση εξουσιών, δικαστική, εκτελεστική, νομοθετική. Στις εκλογές βγάζουν την εκτελεστική και την νομοθετική. Κάποιος που πιστεύει ότι η δικαστική εξουσία, είτε είναι η Ευρωπαία Εισαγγελέας είτε είναι η Ελληνική Εισαγγελέας, μπορεί να ρίξει Κυβέρνηση, έχει σύγχυση διάκρισης εξουσιών. Είπε όμως και κάτι χειρότερο ο κ. Φαραντούρης, είπε ΄και τι είναι ο Άρειος Πάγος; Ο Άρειος Πάγος επί δικτατορίας νομιμοποίησε το καθεστώς΄.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ εάν συνεχίσει με αυτές τις συμπεριφορές θα βρεθεί στο «φυσικό του ποσοστό», αυτό των 3%.

«Άρα ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, δια του κ. Φαραντούρη αμφισβητεί τη δικαστική εξουσία την Ελληνική. Η Ευρωπαία Εισαγγελέας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά ο Άρειος Πάγος στοχοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επιτέλους να καταλάβουν πως ο λαός βγάζει τις Κυβερνήσεις και ο λαός τους έχει δώσει το ποσοστό που τους αναλογεί και με τη στάση που ακολουθούν θα πάνε στο φυσικό τους ποσοστό, που είναι το ποσοστό των 3%».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση «Παραπολιτικών»: Πάνω από 33% η Νέα Δημοκρατία – Προβάδισμα 17,3 μονάδων

Σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκε...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Κυβερνητικές πηγές: Ο Κασσελάκης έχει χάσει τον λογαριασμό - Συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνουν κυβερνητικά στελέχη. «Άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός. Κοινώς, μια από τα ίδια από τον κ. Κασσελακη. Κά...

Φόρτωση άρθρων...