Σαββάτο
24 Φεβρουαρίου 2024

Ποια είναι εκείνα τα ρυπαρά δίκτυα που έδωσαν τα ονόματα στον Τσίπρα;

Ερωτηματικά προκαλούν τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, η οποία καταψηφίστηκε

Η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Ύστερα από την αμήχανη στάση στην οποία βρέθηκε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή και την επιβεβαίωση ότι η επιστολή του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου δεν περιείχε ονόματα, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν στη δημοσιότητα, επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Ράμμο, από τις αρχές Δεκεμβρίου στην οποία ο κ. Τσίπρας κατέγραφε ονόματα», τονίζει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

«Αποδεικνύουν, λοιπόν, με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ο κ. Τσίπρας έδωσε ονόματα στον κ. Ράμμο πριν από οποιαδήποτε έρευνα της ΑΔΑΕ κι όχι ο κ. Ράμμος προς τον κ. Τσίπρα. Ο κύριος Τσίπρας παραπλάνησε το Κοινοβούλιο αναφέροντας ονόματα τα οποία δεν περιέχονταν στην επιστολή του κ. Ράμμου. Αλήθεια, πώς έφτασαν τα ονόματα αυτά στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ; Πώς ήταν σε γνώση του κ. Τσίπρα οι συγκεκριμένοι τηλεφωνικοί αριθμοί των  προσώπων αυτών; Μέσω ποιας ακριβώς διαδρομής; Μήπως από τα ρυπαρά δίκτυα;», αναφέρει η Πειραιώς.

«Σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση έχει κινηθεί από την αρχή με απολύτως θεσμικό τρόπο όπως φάνηκε και σήμερα στη Βουλή. Κι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα χέρια της οποίας βρίσκεται πλέον η υπόθεση», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φον ντερ Λάιεν: Θα υπάρξει νίκη για την Ουκρανία, θα υπάρξει ειρήνη και ευημερία, θα υπάρχει Ευρώπη

Μήνυμα ενότητας από το αεροδρόμιο Αντόνοφ λίγο έξω από το Κίεβο, το σημείο όπου ξεκίνησε ο πόλεμος πριν από δύο χρόνια έστειλαν η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο ...

Φόρτωση άρθρων...