Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εκλογές: Πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα οι πολιτικοί αρχηγοί

Με αγωνία περιμένουν το κλείσιμο της κάλπης και τα τελικά αποτελέσματα των Εκλογών οι πολιτικοί αρχηγοί.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, που άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα στην Κηφισιά, θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς προκειμένου να παρακολουθήσει με μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών οικογενειακά στο σπίτι του στην Κυψέλη, περιοχή όπου άσκησε το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα, και αμέσως μετά θα δώσει το «παρών» στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη, λίγο πριν τις 16:00, αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για Αθήνα. Μετά την προσγείωσή του, ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί στα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη, προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με στελέχη του κόμματος.

Την ίδια ώρα, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που το πρωί βρέθηκε στη Λαμία για να ψηφίσει, νωρίς το απόγευμα αναμένεται να μεταβεί στον Περισσό για να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα από το εκλογικό κέντρο του ΜέΡΑ25 στην πλατεία Κοραή, όπου μετά τις 21:00 θα προβεί σε δηλώσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους «Σπαρτιάτες»: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στο κόμμα των «Σπαρτιατών» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Μετά και τη δήλωση του Βασίλη Στίγκα ότι ο...

Φόρτωση άρθρων...