Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ψήφισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας: «Δεν γυρίζουμε πίσω, παίρνουμε αυτό που μας αξίζει»

Πολιτική
Tags: Ζερβας

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε με τη σειρά του, λίγο πριν τις 11, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία και διεκδικεί δεύτερη θητεία στο αξίωμα.

«Ολοκληρώνονται τέσσερα χρόνια δημιουργίας, με έργα, ανάπτυξη, πολλά βήματα μπροστά, αλλά και δυσκολίες. Στα επόμενα χρόνια, η Θεσσαλονίκη μας θα ολοκληρώσει σημαντικά έργα.

Η σημερινή ψήφος είναι κρίσιμη για το μέλλον της πόλης μας. Σήμερα, λέμε ένα μεγάλο' 'ναι'' στα έργα υποδομής, την οικονομική ανάπτυξη, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συνέχεια, τη σταθερότητα. Δε γυρίζουμε πίσω, παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Συνεχίζουμε μαζί, τα καλύτερα είναι μπροστά μας», υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας διεκδικεί και πάλι τον δήμο Θεσσαλονίκης μαζί με οκτώ ακόμα υποψηφίους, με τα προγνωστικά να αναφέρουν ότι είναι ο επικρατέστερος.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...