Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ρίχνει «γέφυρες» στην ομάδα Αχτσιόγλου o Κασσελάκης: «Σταθερά τείνω χέρι φιλίας» (Photos)

Έπειτα από την θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποχωρήσεις μελών και στελεχών του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε με ενωτικό προφίλ παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στη σημερινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε πως «σταθερά τείνω χείρα φιλίας».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κατά τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου έγινε ενημέρωση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη, με τον Στέφανο Κασσελάκη να εκφράζει την αποφασιστικότητά του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την «αποφασιστικότητα του για την απρόσκοπτη και πλήρη διαλεύκανση και απόδοση ευθυνών».

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην ανάγκη για ενότητα και συσπείρωση σε αυτή την δύσκολη για το κόμμα συγκυρία, επαναλαμβάνοντας ότι «σταθερά τείνει χείρα φιλίας».

Ρίχνει «γέφυρες» στην ομάδα Αχτσιόγλου o Κασσελάκης

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε την ανάγκη ενός κόμματος, ως ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση, που θα συνεχίσει να εκφράζει τη λαϊκή βούληση και εντολή.

Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για τον σχεδιασμό του κόμματος για τα αναπτυξιακά-θεματικά συνέδρια, στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Η Έφη Αχτσιόγλου ήταν απούσα από τη συνεδρίαση, με πηγές από την Κουμουνδούρου να τονίζουν πως η πρώην υπουργός είχε ειδοποιήσει ότι δεν έδινε το παρών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Πάντως, η Έφη Αχτσιόγλου σύντομα θα ανοίξει τα χαρτιά της καθώς το Σαββατοκύριακο θα γίνει η διάσκεψη της ομάδας της και των «6+6» και εκεί πλέον πιστεύεται ότι θα υπάρξει καλύτερη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ρίχνει «γέφυρες» στην ομάδα Αχτσιόγλου o Κασσελάκης

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Σε Ημαθία και Πέλλα την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Σε Ημαθία και Πέλλα θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το...

Φόρτωση άρθρων...