Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ρωμανός για Κασσελάκη: Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό

Δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέα Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά από τη μικρή ανάπαυλα των άγιων ημερών, ο κ. Κασσελάκης το πιάνει από εκεί που το άφησε! 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε βίντεο, που ανήρτησε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια, ότι «Υπουργοί σκοτώνουν παιδιά». Η χυδαιότητα, η αθλιότητα και η κατηφόρα δεν έχουν τελειωμό!», αναφέρει ο Νίκος Ρωμανός.

«Κάποτε τέτοιες δηλώσεις έκανε ο κ. Πολάκης και ζητούσαμε μάταια από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει αποστάσεις. Τώρα πια τις δηλώσεις αυτές τις κάνει η ίδια η ηγεσία, επιβεβαιώνοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Πολακισμός δεν είναι μια συνιστώσα, αλλά είναι επίσημα η νέα ταυτότητα του κόμματος. 
Να τον χαίρονται», προσθέτει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Αναδίπλωση Κασσελάκη μετά τις αντιδράσεις

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε για τη φράση ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, δηλώνοντας «αιφνιδιασμένος» από την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με κατοίκους της Ηγουμενίτσας, είπε σε κάποιον εξ αυτών που του είπε ότι θέλουμε πατριώτες, από λόγια έχουμε χορτάσει. «Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πολλοί» είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης για να προσθέσει: «Και άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς

Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους ξεριζωμένους, σημειώνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Όπ...

Σ. Ζαχαράκη: Μάχη κατά της ιδρυματοποίησης των παιδιών - Πρόγραμμα Ημιαυτόνομης Διαβίωσης

Ως πρώτη προτεραιότητα έχουν τεθεί τα δικαιώματα του παιδιού, το θέμα των υιοθεσιών και αναδοχών από την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη και τα στελέχη τ...

Φόρτωση άρθρων...