Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Σε θέση μάχης τα «βαριά» ονόματα της ΝΔ

Πολιτική

Άγνωστη παραμένει ακόμη η ημερομηνία των εκλογών, αλλά τα λεγόμενα βαριά ονόματα- πολιτικές μεταγραφές του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν νοικιάσει πολιτικά γραφεία και στον… ελεύθερο χρόνο τους, βλέπουν κόσμο, ενώ ανταποκρίνονται και στις προσκλήσεις – έστω και διαδικτυακές- των κομματικών οργανώσεων.

Επί παραδείγματι ο νυν υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης έχει «κλειδώσει» για την Α’ Αθήνας, όπου θα βρεθεί απέναντι από γαλάζια «θηρία», αλλά δε φοβάται τον σκληρό ανταγωνισμό με τα άλματα που έχουν σημειωθεί στον ψηφιακό μετασχηματισμού του κράτους μεσούσης της πανδημίας υπό την καθοδήγηση του.

Πλώρη για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Α' Αθήνας έχει βάλει και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρωμανωλάκης ο οποίος ήρθε από το Ποτάμι, του Σταύρου Θεοδωράκη.

Στη δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική Β’ Αθηνών και ειδικότερα στο Δυτικό Τομέα θα δώσει τη μάχη του σταυρού, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ένας εκ των πλέον επιτυχημένων υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα διεκδικήσει την κορυφή, απέναντι σε σκληρούς είναι αλήθεια αντιπάλους.

Νέα ισχυρή προσθήκη στην Περιφέρεια Αττικής είναι ο Στέλιος Πέτσας. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα είναι «αντίπαλος» του Μάκη Βορίδη ο οποίος μόλις έμαθε τα νέα σχολίασε χαριτολογώντας, …θα γίνει χαμός.

Στην εξίσου δύσκολη Β’ Πειραιά θα πολιτεύει η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου η οποία όπως μαθαίνουνε έχει ήδη πιάσει δουλειά και δεν αφήνει γειτονιά για γειτονιά που να μην επισκέπτεται στην περιοχή της.

Αντίθετα, από τους προαναφερθέντες ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, από τους στενότερους συνεργάτες του Πρωθυπουργού, θα παραμείνει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Μάλλον ο Κυριάκος Μητσοτακης του επιφυλάσσει πολύ δουλειά όταν πάει σε εκλογές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Δίπλα – δίπλα Κασσελάκης και Ανδρουλάκης στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις– Να μην σταματήσουν ποτέ οι προσπάθειες για τη διεθνοποίηση της Γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε ο δή...

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

Φόρτωση άρθρων...