Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

Σκέρτσος: Αύριο η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ

Πολιτική

«Χρειάστηκαν μόλις πέντε ημέρες για να φανεί ότι οι θιασώτες της απλής αναλογικής και των έτσι χωρίς πρόγραμμα κυβερνήσεων συνεργασίας είναι απλώς θιασώτες της ακυβερνησίας και της παραλυσίας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος.

«Παρακολουθούμε όλες αυτές τις ημέρες μια Βαβέλ, ένα θέατρο του παραλόγου, το οποίο αναδεικνύει γιατί είναι επικίνδυνο να πάμε στην κάλπη της 21ης Μαΐου με χαλαρή ψήφο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Επίσης είπε ότι γι’ αυτό λέμε ότι η μόνη καθαρή πρόταση διακυβέρνησης είναι αυτή που έχει διατυπώσει από την αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Μια πρόταση που δεν διαταράσσει τη δυναμική πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και των εισοδημάτων. Αυτοδύναμη κυβέρνηση ενός κόμματος, αλλά όχι ενός χρώματος που έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ώστε να συνεχίσει η χώρα στον δρόμο της σιγουριάς, της σταθερότητας και της προόδου. Μακριά από τα φαντάσματα του χθες».

«Με διαπιστευτήριο το σύνθημά μας “το είπαμε, το κάναμε”, διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών στις πολύ κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου, όπου δεν δικαιολογείται καμία χαλαρή ψήφος», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ταυτόχρονα, έκανε γνωστό ότι αύριο το πρωί θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ν.Δ.

«Ο κ. Τσίπρας κάνει αυτό που λέμε στη γλώσσα της επικοινωνίας mirroring και βρίσκεται σε αμηχανία», ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε 7 δισ. πρόσθετους φόρους στους ώμους της μεσαίας τάξης, ενώ η κυβέρνηση της Ν.Δ. μείωσε 50 φόρους και αφαίρεσε αυτά τα 7 δισ. ευρώ», απάντησε σε ερώτηση γύρω από τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αύξηση των μισθών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Δεν είναι δυνατόν ίδια προϊόντα να πωλούνται σε διαφορετικές τιμές σε μια ενιαία αγορά ζημιώνοντας τους καταναλωτές

Η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, της Ενιαίας Αγοράς και της ευρωπαϊκής βιομηχανικής πολιτικής, με έμφαση στην άμυνα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Πρωθυπου...

Φόρτωση άρθρων...