Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Σκέρτσος: «Δεν θα υπάρξουν ξανά περιορισμοί σε οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες»

«Δεν θα υπάρξουν ξανά περιορισμοί σε οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.

«Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την περσινή περίοδο με τη φετινή», επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας. «Το εμβόλιο είναι ένας καταλύτης με βάση τον όποιο διαχειριζόμαστε την πανδημία», είπε ο Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«7 με 7,5 εκατομμύρια πολίτες είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν φυσική ανοσία. Πρέπει να πάνε και οι υπόλοιποι να εμβολιαστούν αλλά όσοι δεν θέλουν να πάνε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο», ανέφερε ο υπουργός.

«Δεν ζούμε σε μια απολυταρχική κοινωνία», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «το εμβόλιο δεν είναι ελιξίριο αθανασίας».

Απαντώντας στην κριτική γιατί τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, δεν θα ισχύουν και για τις εκκλησιές τόνισε ότι «η Εκκλησία αποτελεί ζωτική ανάγκη του ανθρώπου», σχολιάζοντας πως «οι ιερείς είναι σε μεγάλο ποσοστό εμβολιασμένοι».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...