Κυριακή
10 Δεκεμβρίου 2023

Σκέρτσος: «Επιδιώκουμε μία ισχυρή και ασφαλή αυτοδυναμία, που θα είναι εγγύηση για κυβέρνηση 4ετίας»

«Το πραγματικό δίλημμα είναι ευθύνη ή ανευθυνότητα, μπροστά ή πίσω. Εμείς θέλουμε η Ελλάδα να πάει μπροστά, αλλά χωρίς να αφήνει κανέναν πίσω», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. 

Ο Άκης Σκέρτσος είπε ότι «στην Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε ότι η μέτρηση και η αξιολόγηση είναι αυτό, που προσδίδει αξιοπιστία στην πολιτική, εξ ου και η επιμονή μας στην κοστολόγηση προγραμμάτων είναι μία βαθιά πολιτική άσκηση».

«Επιδιώκουμε μία ισχυρή και ασφαλή αυτοδυναμία, που θα είναι εγγύηση για κυβέρνηση τετραετίας. Οι εκλογές γίνονται για την κυβέρνηση και όχι για το ποια θα είναι η αντιπολίτευση. Η Ελλάδα πρέπει να μειώσει την απόσταση ανάμεσα σε αυτήν και την Ευρώπη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, στο τελευταίο briefing των πολιτικών συντακτών.

Ο Άκης Σκέρτσος επέμεινε ότι εφ’ όσον εκλεγεί κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία θα αξιοποιήσει και στελέχη εκτός των κομματικών τειχών, «που μοιράζονται το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027». 

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε μαζική συμμετοχή στην κάλπη της Κυριακής και επανέλαβε πως «χαλαρή ψήφος σε μικρά κόμματα ανεβάζουν τον πήχη της αυτοδυναμίας και πιθανώς να παρατείνουν την πολιτική εκκρεμότητα».

Ακόμα, ο Άκης Σκέρτσος επέμεινε πως η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας πηγαίνει την οικονομία πιο μπροστά και πιο ψηλά, τη βοηθάει να αναπτύσσεται με διπλάσιο ρυθμό απ’ ό,τι η υπόλοιπη Ευρώπη, ώστε τα εισοδήματα στη χώρα να συγκλίνουν με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά. 

Επίσης, γνωστοποίησε πως στις προβλέψεις του πρώτου νομοσχεδίου για το επιτελικό Κράτος 2 εντάσσονται και αυστηρότερα κριτήρια για τις διοικήσεις των νοσοκομείων και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει ενεργότερα μεταρρυθμίσεις στο Κράτος, που, όπως είπε δεν το έκανε την προηγούμενη τετραετία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης για φορολογικό: Αφού μας κατήγγειλαν με εμπάθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 58% των διατάξεων

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αφήνει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης. «Ο πολιτικός ίλιγγος της αντιπολίτευσης συνεχίζεται! Αυτή τη φορά ...

Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης είναι πολύ αποφασισμένος, θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την οπαδική βία

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη με τον αστυνομικό. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, προσεύχομαι γι΄ αυτόν. Το παιδί αυτό θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα για να μπορέσει...

Φόρτωση άρθρων...