Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Σκέρτσος: «Στόχος της Κυβέρνησης στο debate να αναδείξει τη θετική πρόταση για την επόμενη τετραετία»

Πολιτική

«Πρωταρχικός στόχος της κυβέρνησης στο αποψινό debate είναι «να αναδείξει τη θετική μας πρόταση για την επόμενη τετραετία αλλά και να ενημερώσουμε τους πολίτες για όσα έγιναν από το 2019 έως σήμερα, καθώς θεωρούμε ότι όσα είπαμε τα κάναμε», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως η αξιοπιστία πρέπει να είναι στον πυρήνα οποιουδήποτε σύγχρονου κόμματος που θέλει να αναλάβει διακυβέρνηση.

«Ο Πρωθυπουργός θα είναι προσανατολισμένος πολύ περισσότερο στο μέλλον και πολύ λιγότερο έως καθόλου στο παρελθόν», ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100.3».

Ο Άκης Σκέρτσος επισήμανε πως η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει, γιατί είναι εγκλωβισμένη στο παρελθόν και σε επίπεδο προσώπων και σε επίπεδο ιδεών και ήθους καθώς πρόκειται για μια επανάληψη από το 2015.

Ακόμα, πρόσθεσε πως το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέρχεται σε 83 δισ. ευρώ και με το «καλημέρα» ρίχνει την οικονομία στα βράχια, στο έλεος των αγορών και των θεσμών. «Με ένα νόμο και με ένα άρθρο μας έλεγε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ, μας τα ξανά είπε και χθες ο κύριος Τσίπρας» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, σε βάθος τετραετίας, ο Άκης Σκέρτσος είπε πως είναι κοστολογημένο στα 9 δισ. ευρώ, ενταγμένο στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο σταθερότητας και ανάπτυξης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «αδιανόητη» τη θέση του ΠΑΣΟΚ να μην θέλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. «Με ποια βάση θα συζητήσουμε με ένα κόμμα το οποίο είναι προσκολλημένο ακόμα σε αναχρονιστικές κρατικιστικές αντιλήψεις συνδικαλιστικού τύπου», διερωτήθηκε ο Άκης Σκέρτσος.

Στη συνέχεια, είπε πως οι πολίτες θα κρίνουν τι κυβέρνηση θέλουν και θα αποφασίσουν αν θέλουν σταθερά πολιτικά σχήματα κι εμείς θα σεβαστούμε την απόφασή τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για τα αντιαεροπορικά Crotale στη Γαλλία: Εφόσον ζητηθεί θα γίνει, αλλά για περιορισμένο διάστημα

Τις πληροφορίες πως η Γαλλία έχει ζητήσει από την Ελλάδα την αντιαεροπορική συστοιχία Crotale για την κάλυψη του εναέριου χώρου του Παρισιού κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων,...

Κυβερνητικά στελέχη κατά Κεχαγιά: Καταλαβαίνουμε το άγχος της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα για τους «Σπαρτιάτες»

Στο επίκεντρο της κόντρας Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται οι ψήφοι των «Σπαρτιατών». Η κόντρα ξέσπασε σήμερα, έπειτα την τοποθέτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξαδέρφο...

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές φουντώνει ολοένα και περισσότερο η πολιτική αντιπαράθεση. Οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται σε θέσεις «μάχης» και εξαπολύουν σφοδρά πυρά ο ένας στον άλλ...

Φόρτωση άρθρων...