Τετάρτη
12 Ιουνίου 2024

Σκέρτσος: Το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ

«Η αφροσύνη του ΣΥΡΙΖΑ με την απλή αναλογική μας οδηγεί στις εκλογές της 25 Ιουνίου και εκείνο το βράδυ πρέπει να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άκης Σκέρτσος στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Τόνισε ακόμα ότι το κόμμα του κ. Τσίπρα δεν άκουσε σωστά το μήνυμα της κάλπης της 21ης Μαΐου και το ίδιο και το κόμμα του κ. Ανδρουλάκη ο οποίος θέλει να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε τα δυο κόμματα για fake news και παραπληροφόρηση.

«Κρυφή ατζέντα έχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και όχι η ΝΔ»

«Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να αλιεύσει από την φθορά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά κινδυνεύει να γίνει ένα φθαρμένο προϊόν. Η αστάθεια και η ασάφεια δημιουργούν φόβο», είπε ο κ. Σκέρτσος, αναφερόμενος στις δηλώσεις στελεχών και των δυο κομμάτων για θέματα φορολογίας.

Μάλιστα σημείωσε ότι ενώ τα δυο κόμματα κατηγορούν τη ΝΔ για κρυφή ατζέντα, εκείνοι είναι που αποκάλυψαν δια των στελεχών τους ότι θα επιβληθεί φόρος στα μερίσματα επιχειρήσεων, έκτακτος φόρος στις μεγάλες επιχειρήσεις και θα φορολογήσουν τις γονικές παροχές.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χατζηδάκης: Το ζήτημα δεν είναι αν θα πάμε δεξιά ή αριστερά, αλλά να είμαστε αποτελεσματικοί

«Είναι ψευδοδίλημμα να συζητάμε αν πρέπει να πάμε αριστερά ή δεξιά. Το βασικό ζήτημα είναι να είμαστε αποτελεσματικοί, σοβαροί, μετρημένοι, με την αναγκαία ενσυναίσθηση και ταπεινό...

Φόρτωση άρθρων...