Κυριακή
19 Μαΐου 2024

«Καρφιά» Σκουρλέτη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σημειωτόν»

Παρασκήνιο

Tην άποψη ότι η πανδημία έχει λειτουργήσει ως ένα «επιβραδυντικό υλικό» σε σχέση με τις πολιτικές διεργασίες εξέφρασε o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης. 

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τη στασιμότητα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και την υποχώρηση της Κυβέρνησης που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

«Μπορεί κάποιος να βγάλει πιο ενδιαφέροντα και πιο αξιόπιστα συμπεράσματα εάν δει την πορεία της κάθε δημοσκόπησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Εκεί, η μεγάλη διαφορά αφορά την κυβέρνηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει ο κόσμος στα διάφορα πεδία άσκησης κυβερνητικής πολιτικής», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι στα εργασιακά μέτρα Χατζηδάκη υπήρξε πλειοψηφική αντίθεση της κοινωνίας.

«Έχουμε μία μεγάλη, ποιοτική, αισθητή υποχώρηση σε όλους τους ποιοτικούς δείκτες που αφορούν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση και από την άλλη, θα μπορούσε να πει κανείς, τελείως σχηματικά, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κινείται σημειωτόν», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αυτιάς – Μεϊμαράκης: Μαζί στον προεκλογικό αγώνα για τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στη Λαμία στην οποία περιοδεύουν συναντήθηκαν ο Γιώργος Αυτιάς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Με μια θερμή χειραψία Βαγγέλης και Γιώργος βρέθηκαν στη Λαμία για τα 50 χρόνια της ΝΔ. Και...

Φόρτωση άρθρων...