Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Σπέτσες: Συνεχίστηκαν και την Κυριακη οι παρουσιάσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις Σπέτσες.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, οι βουλευτές συζήτησαν και παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το επόμενο χρονικό διάστημα, με το βλέμμα στο συνέδριο του Φεβρουαρίου, αλλά και στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Έτσι ο πρώτος κύκλος της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας ολοκληρώθηκε με τους πρώτους βουλευτές να αναχωρούν το βράδυ του Σαββάτου από τις Σπέτσες.

Οι πρώτοι που αναχώρησαν από το νησί ήταν οι δύο γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγγου και ο αναπληρωτής, Γιώργος Βασιλειάδης. Ακολούθησε και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιώργος Τσίπρας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κάθισε μόλις ένα 24ωρο στις Σπέτσες και αποχώρησε και εκείνος το βράδυ του Σαββάτου. Ακολούθησε και ο Συμεών Κεδίκογλου.

Οι χθεσινές παρουσιάσεις με τα powerpoint των βουλευτών για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πολλές και παρότι όλες προβλεπόταν να ήταν σύντομες -με εξαίρεση αυτή για τον τομέα της Οικονομίας. Μεταξύ πολλών, εκ των οποίων πολλές σε κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Εξωτερική Πολιτική, η Ενέργεια, η Πολιτική Προστασία και άλλες, ήταν και αυτή για την επικοινωνιακή αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω των social media. Η παρουσίαση έγινε από την συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τζαμπάζη.

Βουλευτές χθες το πρωί σημείωναν ότι «το τριήμερο στις Σπέτσες παράγει πολιτική που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις ελληνικής κοινωνίας», ενώ σχολίασαν την επιλογή Κασσελάκη για τη συνεδρίαση στις Σπέτσες ως ενδιαφέρουσα. Να σημειωθεί επίσης, ότι σήμερα κατάφεραν να βρεθούν στο νησί του Αργοσαρωνικού όλοι οι βουλευτές πλην τριών και δικαιολογημένων. Του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Ολγας Γεροβασίλη και της Μαρίνας Κοντοτόλη που είναι άρρωστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Φόρτωση άρθρων...