Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Στάρμερ κατά Σούνακ: Ο Ρίσι έχει τρελαθεί, έχει προκαλέσει διπλωματική κατάρρευση με την Ελλάδα (Video)

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη Βρετανία εξήρε την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ, εξαπέλυσε ο επικεφαλής των Εργατικών, Κιρ Στάρμερ, για την πολιτικά απρεπή απόφαση του τελευταίου να ακυρώσει τη συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο Ρίσι έχει τρελαθεί με την Ελλάδα. Έχει προκαλέσει πλήρη διπλωματική κατάρρευση», είπε ο Κιρ Στάρμερ στην ομιλία του στο Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν στο Κοινοβούλιο της Βρετανίας την ώρα που ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης πήρε τον λόγο κατακεραυνώνοντας τον Συντηρητικό πρωθυπουργό της χώρας.

«Η ελληνική Κυβέρνηση είναι έξαλλη», τόνισε ο επικεφαλής του μεγαλύτερου κόμματος της βρετανικής αντιπολίτευσης, στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συνεδρίασης στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Επίσης, ο Κιρ Στάρμερ εξήρε την πολύ καλή δουλειά της χώρας μας για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης προσθέτοντας επίσης ότι θα μπορούσε η πατρίδα του να επωφεληθεί από το ελληνικό μοντέλο (το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει συζητηθεί), σχολιάζει η πολιτική συντάκτρια του Sky News.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Φόρτωση άρθρων...