Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά τη δεύτερη απολογία

Ελλάδα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έπειτα από την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφο του.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα στον παρουσιαστή επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος του ραδιοφωνικού παραγωγού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Η νέα μήνυση, η οποία είναι η τρίτη κατά σειρά, αφορά σε άλλη μία καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα, σύμφωνα με το grtimes. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χθες απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

«Η πρόταση της υπεράσπισης είναι να συγχωνευθούν οι δύο δικογραφίες. Από τη πρώτη στιγμή ο στόχος και χρέος της υπεράσπισης ήτανε να αναδείξει τις πραγματικές διαστάσεις των πράξεων και της υπόθεσης. Στο συγκεκριμένο στάδιο, νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που δεδομένων των συνθηκών κι εννοώ των κακουργηματικών διώξεων αυτό που επιτεύχθη η αντιμετώπιση του κατηγορουμένου ήταν στις διαστάσεις που έπρεπε», τόνισε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γεώργιος Δακουράς, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Aναφορικά με την τελευταία καταγγελία της 42χρονης πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο συνήγορος υπεράσπισης ανέφερε ότι, ξέχασε να κατεβάσει ο εντολέας του το βίντεο και ότι το είχε ανεβάσει παλαιότερα σε μία ιστοσελίδα δεν έμπαινε τα τελευταία χρόνια και εκ παραδρομής το ξέχασε.

Από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου της Θεσσαλονίκης έφυγε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να αποφύγει τα κανάλια και τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστήρια προκειμένου να του κάνουν ερωτήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση. O παρουσιαστής φόρεσε την κουκούλα του μπουφάν του και έφυγε τρέχοντας από την πίσω πόρτα του κτιρίου, περπατώντας στο παρκάκι προκειμένου να μην γίνει αντιληπτός από τους δημοσιoγράφους.

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλου

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού.

Την ίδια ώρα, αναμένονται νέες καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών – θυμάτων του, ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το πρωί θα περάσει για δεύτερη συνεχή ημέρα το κατώφλι του ανακριτή. Ο παρουσιαστής θα πρέπει να δικαιολογήσει την πράξη του όταν πριν από 15 χρόνια, τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνική ιστοσελίδα οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή, ζητώντας την τιμωρία του για όλα όσα υπέστη από εκείνον. Στη χθεσινή του απολογία ο 58χρονος παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Ωστόσο, έχουν βρεθεί αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ίδιου πριν από εφτά και οκτώ μήνες σε ελληνικές πορνογραφικές ιστοσελίδες κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε χθες, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα όσα θα υποστηρίξει σήμερα, καθώς η νέα μήνυση και όλα όσα έπονται ίσως να τον οδηγήσουν ακόμη και στο κελί της φυλακής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία, αλλά έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας – Τι να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες

Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός, με βόρειους ανέμους το πρωί και βαθμιαία μεταβλητούς στα 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Φόρτωση άρθρων...