Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Με Καζαντζάκη ξεκίνησε την πρώτη ομιλία του ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Στους Τάφους των Βενιζέλων η προεκλογική πρεμιέρα

«Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω», είπε στις κάμερες

Πολιτική

Με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος συναντήθηκε στα Χανιά ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την ιδιότητα του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά τις αντιδράσεις του Δήμου Χανίων αλλά και του Ιδρύματος Βενιζέλου, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε με Χανιώτισσες και Χανιώτες στην περιοχή του Ακρωτηρίου και συγκεκριμένα στους Τάφους των Βενιζέλων. «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ξέρω ότι έχω πολλά να αποδείξω και αυτό θα κάνω», είπε στις κάμερες ο κ. Κασσελάκης.

Μιλώντας στους συγκεντρωμένους, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Παραφράζω τις λέξεις του Καζαντζάκη, ότι η Κρήτη δεν είναι για τους νοικοκυραίους, είναι για τους κουζουλούς. Επειδή οι κουζουλοί κάνουν αυτό τον τόπο τόσο υπερήφανο. Είμαι ένας κουζουλός ο οποίος αφήνει την Αμερική για να έρθει εδώ στην πατρίδα μου. Για να προσπαθήσει να αφήσει μια παρακαταθήκη με τον δικό μου μικρό τρόπο».

kasselakis-xania-1

kasselakis-xania-2

kasselakis-xania-101

«Οι τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώρος για κομματικές εκδηλώσεις»

Υπενθυμίζεται πως μία σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη τον Στέφανο Κασσελάκη εξέδωσαν από κοινού το  Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και ο Δήμος Χανίων.

«Οι Τάφοι των Βενιζέλων δεν είναι χώρος για κομματικές εκδηλώσεις», «με αφορμή την επικείμενη διοργάνωση κομματικής εκδήλωσης στον χώρο των Τάφων των Βενιζέλων», ανέφεραν νωρίτερα σήμερα μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και ο Δήμος Χανίων.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για γυναικοκτονία στο Μενίδι: Η εκτελεστική εξουσία έδωσε τη δυνατότητα στη Δικαιοσύνη να μην τον αφήσει ελεύθερο

Ερωτήσεις για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι δέχτηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Ο Παύλο...

Φόρτωση άρθρων...