Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Στη Λάρισα ο Μητσοτάκης απόψε - Ανακοινώνει μέτρα για τους πλημμυροπαθείς

Στη Λάρισα μεταβαίνει ξανά το απόγευμα της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς το φαινόμενο της υπερχείλισης του Πηνειού βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμη οικισμοί στον μεγαλύτερο δήμο της Θεσσαλίας απειλούνται με πλημμυρικά φαινόμενα.

Συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναφερθεί στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής για την στήριξη των πληγέντων. Περίπου στις 19:00 σήμερα το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παρουσιάσει το πλαίσιο της κρατικής στήριξης. Το περίγραμμα του προγράμματος στήριξης θα εξειδικεύσουν οι κύριοι Τριαντόπουλος -για τα μέτρα άμεσης στήριξης- και Λιβάνιος, για τα κονδύλια και τα μέσα που θα διατεθούν στους δήμους της Θεσσαλίας και την Περιφέρεια.

Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πρωτοφανή πλημμύρα στη Θεσσαλία θα εξειδικευτούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τις συσκέψεις με το οικονομικό επιτελείο και τους συναρμόδιους υπουργούς για να διαμορφωθεί το ακριβές πλέγμα των παρεμβάσεων που θα υλοποιήσουν τη δέσμευση στήριξης των πλημμυροπαθών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...