Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της παρουσίας του στην 86η ΔΕΘ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει χειραψίες με περαστικούς και να συνομιλήσει μαζί τους.

Συνοδευόμενος από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλο Μαρινάκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε αρχικά στο καφέ Ολύμπιον όπου έκανε χειραψίες με πελάτες.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους, όπου βρίσκεται το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο στήθηκε για τις μέρες της 86ης ΔΕΘ.

Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι αρκετά στελέχη, αλλά και βουλευτές και υπουργοί.

Οι υπεύθυνοι του περιπτέρου τον ενημέρωσαν για τη λειτουργία του που άρχισε σήμερα και του είπαν ότι οι πολίτες που επισκέπτονται μπορούν να παίρνουν ενημερωτικό φυλλάδιο ή επιτόπου να πληροφορούνται για το πρόγραμμα και τις δράσεις της Κυβέρνησης. Ένα δεύτερο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας λειτουργεί στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.

Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε μαζί τους όπως και με πολίτες που ήταν στην πλατεία εκείνη την ώρα και ανταποκρίθηκε σε όσους του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους
Στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης – Έκανε βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Μητσοτάκης - Πιερρακάκης παρουσίασαν το ψηφιακό σχολείο και το ψηφιακό φροντιστήριο - Πώς θα λειτουργεί

«Επανάσταση στην Παιδεία και στον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος», χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ψηφιακή μεταρρύθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας που υλοποιε...

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα στάνταρ και τις πιθανές εκπλήξεις των Ευρωεκλογών

Οι γιορτινές μέρες πέρασαν, τα κόμματα έχουν ανοίξει τον βηματισμό τους και η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές. Όπως είναι φυσικό, οι δημοσκοπήσεις από δω ...

Φόρτωση άρθρων...