Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ μετά από πρόσκληση του Ε.Ε.Α.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, προσκεκλημένος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της ΓΣΕΒΕΕ και του Economist.

Ο Γάλλος πολιτικός θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, στο «Grand Hyatt Hotel».

Ο Φρανσουά Ολάντ, στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα, θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δηλώνει:

«Αποτελεί τιμή για το Επιμελητήριο μας η αποδοχή της πρόσκλησης που αποστείλαμε στον π. Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και η συμμετοχή του στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα που συνδιοργανώνουμε με την ΓΣΕΒΕΕ και τον Economist. Ο κ. Ολάντ γνωρίζει άριστα τα ευρωπαϊκά δεδομένα και οι θέσεις του για την οικονομία και την πορεία των ΜμΕ στην Ε.Ε. έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία και ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας καθώς αυτή είναι και η απαίτηση της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στην εθνική Πύργου - Κυπαρισσίας: Νταλίκα συνέτριψε ΙΧ - Ένα βρέφος 12 μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι στους 4 νεκρούς του τροχαίου

Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας. Tο σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκο...

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στο Ηράκλειο Κρήτης

Σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19:02 στην Κρήτη. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 15,6 χιλιόμετρα και σημειώθη...

Φόρτωση άρθρων...