Παρασκευή
21 Ιουνίου 2024

Στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ μετά από πρόσκληση του Ε.Ε.Α.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, προσκεκλημένος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της ΓΣΕΒΕΕ και του Economist.

Ο Γάλλος πολιτικός θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου, στο «Grand Hyatt Hotel».

Ο Φρανσουά Ολάντ, στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα, θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Για την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δηλώνει:

«Αποτελεί τιμή για το Επιμελητήριο μας η αποδοχή της πρόσκλησης που αποστείλαμε στον π. Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και η συμμετοχή του στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα που συνδιοργανώνουμε με την ΓΣΕΒΕΕ και τον Economist. Ο κ. Ολάντ γνωρίζει άριστα τα ευρωπαϊκά δεδομένα και οι θέσεις του για την οικονομία και την πορεία των ΜμΕ στην Ε.Ε. έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία και ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας καθώς αυτή είναι και η απαίτηση της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του για βιασμό

Συνελήφθη ο 70χρονος που καταγγέλθηκε από την 32χρονη κόρη του ότι τη βίασε δύο φορές κατά την τελευταία διετία κι ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο πριν από 26 χρόνια, όταν ήταν...

Φόρτωση άρθρων...