Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις 16:00 ο Λοβέρδος θα ανακοινώσει ποιον θα στηρίξει

«Δεν είναι μια εύκολη δήλωση, δεν έχω δει όλους τους στενούς μου συνεργάτες. Έχω δεχθεί μηνύματα από όλη την Ελλάδα, υπάρχει μία τάση αλλά δεν είναι συντριπτικά πλειοψηφική», τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, για τον ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των Εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής.

«Πιστεύω ότι δεύτερος γύρος δεν πρέπει να υπάρξει», είπε με νόημα και ανακοίνωσε ότι «στις 4 το απόγευμα θα ανακοινώσω με γραπτή δήλωση ποιον θα υποστηρίξω».

«Με τον κ. Ανδρουλάκη δεν έχω ανταλλάξει ούτε τηλέφωνο, με τον κ. Παπανδρέου έχω μιλήσει τρεις φορές. Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν, άλλο συζητώ άλλο διαπραγματεύομαι. Τουλάχιστον μέχρι να βγάλω την ανακοίνωσή μου δεν θέλω να μιλήσω, και να με πάρει τηλέφωνο δεν θα το σηκώσω», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό Γραμμένου – Σήμερα η απολογία του

Σήμερα μετά το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για την απολογία του ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, ενώ με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κινδυνεύει ακόμη και με 10ετή κάθειρξη. ...

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία

«Δεν φοβόμαστε να πάμε στην Εκκλησία και κανένας δεν μπορεί να φοβίσει τον οποιονδήποτε», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτ...

Φόρτωση άρθρων...