Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Στις Βρυξέλλες ο Κασσελάκης - Συναντήθηκε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είχε εχθές, Τρίτη, στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, με την ευρωομάδα, «συζητήθηκαν οι ευρωπαϊκές πτυχές των πολιτικών προτάσεων του κόμματος και της κριτικής στην κυβέρνηση, η στενότερη συνεργασία με την κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς και η καμπάνια του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών», ενώ όπως τονίζεται «ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Αριστερά». Παράλληλα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση επισκόπησης των πρωτοβουλιών στις οποίες έχει προβεί η ευρωομάδα, ενώ οι ευρωβουλευτές θα συμμετέχουν με τις ομάδες τους στις ΕΠΕΚΕ.

Τέλος, σημειώνεται ότι δημιουργήθηκε ομάδα-σύνδεσμος μεταξύ των κεντρικών (τομείς του κόμματος στο ελληνικό κοινοβούλιο και τμήματα που λειτουργούν στο κόμμα) και ευρωομάδας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...