Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Στο Φανάρι για τα Θεοφάνια ο Ανδρουλάκης - Θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφθεί το Ζάππειο Παρθεναγωγείο και στις 15:30 θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.

Ακόμη, το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024 ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.

Η επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Φανάρι είχε προαναγγελθεί τις προηγούμενες μέρες και ανακοινώθηκε σήμερα. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε βρεθεί και πέρυσι στο Φανάρι για τα Θεοφάνια όπου και είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...