Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Στο Μαρούσι ο Μητσοτάκης - Μίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες

Πολιτική

Την κεντρική αγορά στο Μαρούσι επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (02.05.24).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε περιοδεία στο Μαρούσι και συνομίλησε με πολίτες, ενώ νωρίτερα βρέθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην περιοχή και άναψε κερί.

mitsotakis_marousi

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε στην κεντρική αγορά στο Μαρούσι τόσο με καταναλωτές όσο και εμπόρους για την πορεία της αγοραστικής κίνησης ενόψει του πασχαλινού τραπεζιού, αλλά και τις τιμές όπως διαμορφώνονται.

mitsotakis_marousi

Πρόκειται για την τελευταία εξόρμηση του πρωθυπουργού πριν αναχωρήσει για ολιγοήμερη ξεκούραση στην Τήνο. Η επίσκεψη στα βόρεια της Αττικής προτιμήθηκε έναντι της Βαρβακείου, όπου θα βρίσκεται και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σήμερα το πρωί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...